Training Brain-based Beïnvloeden

Leer hoe het brein zich laat beïnvloeden en pas dit toe

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u mensen en groepen beter sturen in de richting die u wilt? Dan is de theorie van het brain-based beïnvloeden interessant voor u. In deze training leert u aan de hand van inzichten in de werking van het brein meer over beïnvloeden. U leert technieken die u helpen succesvoller te zijn in het beïnvloeden in een-op-een-relaties en groepen. Uw trainer heeft veel ervaring met brain-based beïnvloeden en koppelt de theorie direct aan de praktijk. U werkt zo aan de ideale basis om brain-based beïnvloeden succesvol toe te passen.

Uw resultaat

 • U kent het beïnvloedingsproces in een-op-een-relaties en groepen
 • U kent de mechanismen in het brein die een rol spelen bij beïnvloeding
 • U herkent onbewuste patronen in gedrag en speelt hierop in
 • U beïnvloedt de juiste stakeholders op de juiste manier

Doelgroep

Deze training is geschikt voor professionals en managers die beter willen leren beïnvloeden. U beheerst de communicatieve vaardigheden die van belang zijn bij beïnvloeding en bent op zoek naar verdieping in deze competentie.

Aanpak

U doorloopt deze toonaangevende training onder begeleiding van onze ervaren trainer. In de training krijgt u inzicht in beïnvloedingsprocessen en de werking van overtuigingskracht. De basis hiervan is de werking van het brein. Door meer inzicht leert u effectieve methoden van beïnvloeding. Tijdens de training oefent u hiermee om dit direct in uw werk toe te passen. De trainer heeft hierbij steeds oog voor uw persoonlijke leerdoelen en ontwikkelvraag. U oefent met situaties uit de dagelijkse praktijk en krijgt tips die u gelijk de volgende dag kunt toepassen.

Wij werken alleen met de beste trainers die zichzelf steeds verder ontwikkelen. Zij zijn continu met hun vak bezig om u de beste training te geven. U rondt de training dan ook af met gegarandeerd zichtbaar resultaat.

Incompany

Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Beïnvloeden en het brein

 • Neurowetenschappelijke inzichten in beïnvloeden
 • Beïnvloeding versus manipulatie
 • Randvoorwaarden voor beïnvloeding
 • De rol van status, zekerheid, autonomie, verbondenheid en eerlijkheid
 • Uw beïnvloedingsstijl en overtuigingskracht

Brain-based beïnvloeden in de praktijk

 • Het creëren van beeldvorming
 • Hoe kleine groepen invloed kunnen hebben
 • Vaardigheden en technieken voor brain-based beïnvloeden

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Brain-based Beïnvloeden’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.240,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor je verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je jouw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 9% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Brain-based Beïnvloeden

Leer hoe het brein zich laat beïnvloeden en pas dit toe

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.