Post HBO Data Analytics

Business intelligence inzetten ten behoeve van uw organisatie

Opleidingsniveau

HBO niveau

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als manager heeft u in meer of mindere mate te maken met business intelligence (BI). U bent namelijk tegenwoordig steeds meer afhankelijk van data. Wilt u data kunnen inzetten om zo een bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen? Dan is deze opleiding uitermate geschikt voor u. U leert op praktische wijze hoe u BI kunt gebruiken voor bedrijfsvoering en het behalen van bedrijfsstrategische doelen. Deze opleiding wordt uitgevoerd in samenwerking met onze businesspartner ISBW.

Uw resultaat

Na deze opleiding kunt u de juiste data gebruiken ten behoeve van uw organisatiestrategieën. Tevens beschikt u over kennis over de juiste business intelligence tools om uw organisatie te optimaliseren. U weet hoe data-analytics gebruikt kan worden bij besluitvorming en hoe de organisatie effectief gebruik kan maken van een datawarehousingsysteem. Ook kunt u door middel van CPM de strategie van uw organisatie realiseren.

Doelgroep

Bent u bedrijfskundige of manager en wilt u business intelligence inzetten om uw organisatiedoelstellingen te behalen? Dan is deze boeiende opleiding uitermate geschikt voor u.

Doel en opzet

In deze opleiding gaat u direct aan de slag met informatieverzameling en data-analytics vanuit management- en bedrijfskundig perspectief. U verdiept zich in business intelligence en hoe u dit kunt toepassen in uw organisatie. U verkrijgt kennis op het gebied van verschillende systemen en processen waarmee het presteren van een organisatie te monitoren en managen is. U leert bijvoorbeeld hoe u gebruikmaakt van datawarehousing en hoe u de veiligheid en privacy van gegevens binnen uw organisatie kunt waarborgen door middel van goede datasecurity. U weet na afloop hoe u als manager data-analytics en BI kunt gebruiken om de juiste beslissingen te nemen, zodat uw organisatie op een effectieve manier haar doelen kan bereiken. Na het volgen van deze opleiding kunt u de juiste kennis en informatie uit data halen. Zo kunt u uw organisatie verbeteren en bedrijfsstrategische doelen behalen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Diploma

U rondt deze opleiding af met een praktijkgerichte opdracht. Na een succesvolle afronding ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma 'Post HBO Data Analytics’.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Kennis als driver voor innovatie

  • Van market en competitieve intelligence tot corporate performancemanagement
  • Visualisatie en analyse van de gegevens
  • Datawarehousing

Big data

  • Big data, business intelligence en datawarehousing
  • BI-tools en -toepassingen
  • Big-data-analytics
  • Big data en security
  • Cost-per-mile (CPM)
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

De opleiding Post HBO Data Analytics duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie E-learning voor meer informatie).

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Lesgeld: € 1.565,-
Studiemateriaal: € 150,-
Examenkosten: € 195,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor je verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt je jouw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 9% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Post HBO Data Analytics

Business intelligence inzetten ten behoeve van uw organisatie

Opleidingsniveau

HBO niveau

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.