Masterclass Blockchain: wat kunt u ermee?

Zegt u blockchain dan zeggen velen ook bitcoin; de meest bekende digitale munt van dit moment. En hoewel de bitcoin inderdaad de basis is geweest voor de blockchain-technologie, kan deze techniek voor zo veel meer toepassingen ingezet worden. Ook binnen de overheid.

Wilt u hier meer over weten? Kom dan naar de Masterclass Blockchain die Bestuursacademie Nederland in samenwerking met Computrain en NIBE-SVV organiseert op donderdag 8 maart 2018 in Utrecht. 


Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

 

Masterclass Blockchain

In een interactieve sessie neemt blockchain-expert Olivier Rikken u in begrijpelijke taal mee in de wereld van blockchain. Hij legt uit wat blockchain precies is en gaat uitgebreid in op de mogelijkheden ervan. Olivier is een veelvraagd keynotespeaker en heeft al diverse blockchain-initiatieven op zijn naam staan. 

Het programma

Het programma bestaat uit 2 blokken van elk 50 minuten.

Blok 1: Algemene introductie

Het 1e blok is een algemene introductie in blockchain. Is blockchain volledig nieuwe materie voor u? Geen zorgen. Olivier legt met behulp van praktische voorbeelden en casussen uit zijn eigen praktijk uit wat blockchain precies is, waar het vandaan komt en welke impact het zal hebben.

Blok 2: De diepte in

In het 2e blok gaan we de diepte in. We kijken dan naar de kenmerken van blockchains, de belangrijkste diensten die ontstaan of overgenomen worden door de technologie en hoe het geheel technisch nu precies werkt.

Na deze inspirerende Masterclass weet u welke impact blockchain kan hebben op uw eigen sector en baan. En misschien gaat u wel naar huis met een concreet plan om zelf met blockchain aan de slag te gaan in uw organisatie! Kortom, als u meer wilt weten over de mogelijkheden van blockchain, dan mag u deze Masterclass niet missen. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij! 

Praktische informatie 

Datum: donderdag 8 maart 2018

12.30 - 13.30 uur Inloop met lunch
13.30 - 14.30 uur Deel 1: Masterclass Blockchain
14.30 - 15.00 uur Pauze
15.00 - 16.30 uur Deel 2: Masterclass Blockchain 
16.30 uur Afsluiting 

Locatie: BCN Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht
Kosten: € 150,- exclusief btw

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 760 4850 of info@bestuursacademie.nl

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren