Integraal Leiderschap bij de Overheid

Leiden in verbondenheid

1e startmoment

17-01-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als leidinggevende bij de overheid ben je de spil in een dynamisch krachtenveld van invloeden, spelers en belangen. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. In deze training versterk je je integrale leiderschap. Zo leer je om te gaan met verschillende belangen en te denken in doelen in plaats van eigen processen. Ook ga je aan de slag met vaardigheden als verbinden en regisseren. Wil je inspireren, het beste halen uit je mensen en werken aan maatschappelijke belangen? Volg dan deze training.

Jouw resultaat

Na afloop heb je inzicht in het publiek-private krachtenveld. Je weet welke partijen en meningen belangrijk zijn en wanneer je ruimte moet maken voor de expertise van anderen. Je kunt omgaan met weerstand en weet hoe je de verschillende stakeholders met elkaar kunt verbinden.

Doelgroep

Je hebt een leidinggevende rol in een publieke omgeving. Je bent bijvoorbeeld manager, projectleider, programmamanager of senior beleidsadviseur.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Zo wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Integraal Leiderschap bij de Overheid

Leiden in verbondenheid

1e startmoment

17-01-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.