Bezielend Leiderschap binnen de Overheid

Inspirerend en authentiek leidinggeven

1e startmoment

07-12-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je tot een authentieke leider ontwikkelen? Die oog heeft voor zijn medewerkers en stuurt op resultaat? Dit alles vanuit een duidelijke missie en overtuiging? Dan is deze training iets voor jou. In de training ga je aan de slag met het bepalen van je persoonlijke missie en leer je hoe je anderen kunt meenemen in je overtuiging. Bovendien ontwikkel je vaardigheden om medewerkers in hun kracht te zetten, zodat zij vertrouwen krijgen in zichzelf en actief bijdragen aan de beoogde resultaten. Zo ontwikkel je je tot bezielend leider die medewerkers motiveert en inspireert.

Jouw resultaat

Je hebt je ontwikkeld tot inspirerend leider die medewerkers in hun kracht zet en vertrouwen creëert binnen het team. Daarbij weet je je team effectief mee te nemen in de door jou ontwikkelde visie en koers, doordat je de regie pakt en houdt.

Doelgroep

Je bent manager, directeur of afdelingshoofd bij een (lokale) overheidsinstelling en wilt op authentieke wijze leidinggeven aan je team.

Aanpak

De training richt zich via praktijk- en groepsopdrachten op je persoonlijke leerdoelen en ontwikkelvraag. De groep is klein, zodat de trainer echt persoonlijke aandacht voor je heeft. De praktijkgerichte aanpak levert je direct resultaat op, zodat je op authentieke wijze leiding kunt geven.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Bezielend Leiderschap binnen de Overheid

Inspirerend en authentiek leidinggeven

1e startmoment

07-12-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.