FAIR Awareness

Raak bekend met alle FAIR Data en Linked Data principes

1e startmoment

06-12-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Databronnen moeten te allen tijde vindbaar, toegankelijk, uitwisselbaar en bruikbaar zijn, ofwel FAIR. Het voordeel hiervan is dat massa’s aan data gebruikt kunnen worden door meerdere personen om zo kennis met elkaar uit te wisselen. Tijdens deze training van onze businesspartner Computrain leer je hoe je een grote hoeveelheid aan data beschikbaar kunt maken, zodat iedereen hier op de juiste manier gebruik van kan maken. Na afloop weet je exact hoe je FAIR Data principes kunt toepassen binnen je organisatie.

Jouw resultaat

Na afloop van de training weet je hoe je data kunt managen om deze te gebruiken voor slimme toepassingen. Je wat FAIR Data en Linked Data inhoudt. En je bent bekend met alle principes van FAIR Data en Linked Data.

Doelgroep

Je wilt graag basiskennis opdoen op het gebied van FAIR Data en Linked Data. Bijvoorbeeld om door te groeien naar de functie als data steward.

Aanpak

Het intensieve programma van deze training bestaat uit theorie, demo’s, praktijkopdrachten en monologen. Je gaat aan de slag met het leren van de principes en de verschillende werkwijzen rondom FAIR en Linked Data.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

FAIR Awareness

Raak bekend met alle FAIR Data en Linked Data principes

1e startmoment

06-12-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.