Kwaliteitszorg Gegevens WOZ Verdieping

Specialisatie WOZ

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Training

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De rol die je binnen de WOZ vervult, vraagt van jou diepgaande kennis van de kwaliteitszorg van gegevens. Je draagt zorg voor de afstemming van de WOZ-administratie met andere registraties en voert volledigheids- en kwaliteitscontroles uit. In deze training leer je werkprocessen en protocollen af te stemmen en te synchroniseren om op een professionele wijze een WOZ-taxatie te kunnen uitvoeren. Kwaliteitszorg Gegevens WOZ Verdieping maakt deel uit van door de Waarderingskamer opgestelde kwalificatiedossiers WOZ-Coördinator Interne Beheersing en WOZ-Gegevensbeheerder. Je bereidt je door het volgen van deze training voor op een deel van het examen van deze kwalificatiedossiers. En als echte praktijkopleider leren we je deze theorie toe te passen in je werkpraktijk.

Jouw resultaat

Je kent de samenhang tussen WOZ-administratie en andere registraties. Je kunt de afstemming tussen deze administraties bewaken en zorg dragen voor de kwaliteit van ingevoerde gegevens. Daarnaast voer je volledigheids- en kwaliteitscontroles uit.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je wilt op een professionele manier het WOZ-proces kunnen uitvoeren. Je wilt daarom je vakbekwaamheid voor dit onderdeel kunnen aantonen en vergroten.

Kwaliteitszorg Gegevens WOZ Verdieping

Specialisatie WOZ

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Training

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.