Besluit Begroting en Verantwoording Verdieping

Een verdieping op het gebied van het BBV

1e startmoment

18-11-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je de opleiding Besluit Begroting en Verantwoording Basis gevolgd? En wil je je kennis over dit onderwerp verder uitbreiden? In deze opleiding verdiep je je in de praktische toepassing van het Besluit begroting en verantwoording (BBV). We behandelen de meer complexe praktijksituaties: hoe pas jij als financieel adviseur het BBV dan goed toe?

Jouw resultaat

Na het volgen van deze opleiding weet je ook in complexe situaties het BBV praktisch toe te passen; je weet een concrete vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse (werk)praktijk.

Doelgroep

Je bent inmiddels vertrouwd met de inhoud en betekenis van het BBV en je wilt je verder bekwamen in de praktische toepassing hiervan. Je bent bijvoorbeeld een ervaren financieel adviseur, consulent, adviseur P&C of teamleider.

Aanpak

In deze verdiepende opleiding ga je nader in op de BBV. Zo verdiep je je in meerjareninvesteringen en ga je actief aan de slag met het gebruik van financiële kengetallen. Daarnaast verdiep je je ook in de adviserende rol voor financiële vraagstukken. De opleiding is interactief van opzet: lesstof en praktijksituaties worden afgewisseld.

Vooropleiding

Deze opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Je beschikt over kennis van boekhouden en je hebt je diploma Besluit Begroting en Verantwoording Basis.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Besluit Begroting en Verantwoording Verdieping

Een verdieping op het gebied van het BBV

1e startmoment

18-11-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.