Trainingsprogramma Lerend Veranderen Subsidiebureau Amsterdam

Trainingsprogramma Subsidiebureau Amsterdam

Beste medewerker,

Namens het Subsidiebureau Amsterdam verzorgt Bestuursacademie Nederland een op maat gesneden trainingsaanbod: trainingsprogramma Lerend Veranderen. Dat bestaat onder andere uit drie trainingen waarbij de gehele subsidiecyclus aan bod komt. De trainingen belichten subsidieverlening vanuit verschillende perspectieven: proces en beleidsmatig, juridisch en financieel. Graag nodigen we je uit om je aan te melden voor één of meerdere trainingen. Heb je (nog) geen ervaring met subsidies, maar ga je er wel mee werken? Dan dien je eerst te starten met de training Introductie subsidie voor inhoudelijke behandelaars.
 
 
 

Hoe meld ik mezelf aan voor één of meerdere trainingen?

Onderaan deze pagina kunt je je gegevens invullen en kiezen welke training je wilt volgen. Daarbij kunt je kiezen uit de diverse groepen die voor de betreffende training worden aangeboden. Als je meer dan één training wilt volgen, kun je ook meer trainingen aanklikken.
 

Waar vind ik meer inhoudelijke informatie over de training?

Vind hier uitleg over de verschillende trainingsprogramma's.
 

Wanneer vinden de trainingen plaats?

De trainingen variëren qua omvang, tijd en duur, verspreid over de komende maanden. De data vind je in de planning onderaan deze pagina. Op dit moment is de planning tot en met Februari 2019 vrijgegeven.
 

Waar en hoe laat vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties zoals BCN Amsterdam Arena of een van de locaties van Gemeente Amsterdam. Hierover word je tijdig geïnformeerd. Trainingstijden zijn van 9:30 – 16:30 uur. Als er een dagdeel gepland is, dan duurt de training van 09:30-12:30 of van 13:30-16:30. Dit zie je terug in de planning in e-Connect. Daar zie je ook terug op welke locatie de training plaatsvindt.

Hoe gaat het verder als je je hebt aangemeld?

Als er voldoende aanmeldingen zijn, ontvang je uiterlijk 2 weken vóór aanvang een toegangscode voor de e-Connect. In deze omgeving staat de praktische informatie over de training. Daar kun je ook - zowel aan elkaar als aan de trainer - berichten sturen. Ook het trainingsmateriaal staat in e-Connect. We vragen je om, voorafgaand aan de training, alvast na te denken over je eigen vragen uit de praktijk. Neem deze mee naar de training. Als er onvoldoende aanmeldingen zijn, dan ontvang je drie weken van te voren een bericht van ons met het verzoek om je aan te melden voor een andere groep.

Namens het Subsidiebureau Amsterdam wensen we je alvast heel veel succes én plezier met het volgen van de trainingen!
 

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht

Het privacy statement van Bestuursacademie Nederland is van toepassing op dit formulier.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Heb je problemen met het invullen van dit formulier? Neem dan contact op met Bestuursacademie, Chantal Kuipers - Lindeman via 035 760 48 61 of amsterdam@bestuursacademie.nl.