Bestuursacademie

Welkom op de blog van Bestuursacademie Nederland.

Ervaren docenten gezocht!

Bestuursacademie Nederland is voor verschillende vakgebieden op zoek naar ervaren docenten. Wilt u een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van overheidsorganisaties? Bekijk dan snel onze vacatures:

Lees meer

Thema's: nieuws

Overtrekkend onweer

‘In control’ zijn, is de duimschroefreflex de oplossing? Trainer/adviseur Herrick Jellema laat er in zijn column zijn licht over schijnen:

Lees meer

Thema's: nieuws

Winnaars opleidingstegoed van € 500,- bekend!

Iedereen die zich voor 1 juli inschreef voor een training of opleiding voor na de zomer maakte automatisch kans op 1 van de 10 persoonlijke opleidingstegoeden van € 500,-. Bedankt voor alle inschrijvingen, de actie was een groot succes!

Lees meer

Thema's: nieuws

Houd de regie over uw eigen loopbaan

Door decentralisaties en de verschuiving van verantwoordelijkheden tussen overheid, burgers en bedrijven verandert uw rol als ambtenaar. Neem zelf de regie over uw loopbaan en schrijf u in voor een EVC-procedure. Tot en met 31 juli ontvangt u € 140,- korting op het inschrijfgeld.

Lees meer

Thema's: nieuws

Nog 2 weken kans op een opleidingstegoed van € 500,-

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor een training of opleiding voor na de zomer? Wacht dan niet te lang, want u maakt nog slechts 2 weken kans op 1 van de 10 persoonlijke opleidingstegoeden van € 500,-. Twijfelt u nog welke opleiding u wilt gaan volgen? Ons aanbod voor 2016/2017 staat nu online! Bekijk ons volledige aanbod of vraag de studiegids aan.

Lees meer

Thema's: nieuws

Volg deze zomer versneld de training Wmo Consulent

Bent u onlangs gestart als Wmo-consulent of wilt u goed voorbereid solliciteren op een van de vele openstaande vacatures? Volg dan deze zomer de versnelde training Wmo Consulent bij Bestuursacademie Nederland. Gedurende 9 weken volgt u 1 dag per week de volledige Wmo-training. Zo bent u na de zomer helemaal klaar voor uw taken als Wmo-consulent.

Lees meer

Thema's: nieuws

Laatste kans om de Milieu BOA Module E te behalen

Vanaf september wordt de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) voor milieuboa’s in een andere vorm gegoten. Moet u module E nog afronden om uw BOA-certificaat te kunnen verlengen? Om te zorgen dat u gecertificeerd blijft, verzorgt Bestuursacademie Nederland deze zomer speciaal voor u een extra editie van module E. Mocht u deze module nog moeten afronden, grijp dan deze laatste kans om gecertificeerd te blijven aan. 

Lees meer

Thema's: nieuws

Schrijf u voor 1 juli in en maak kans op een opleidingstegoed van € 500,-

De continue veranderingen en vernieuwingen binnen de overheid vragen een flinke dosis flexibiliteit van u. Bestuursacademie Nederland houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op die manier kunt u er steeds op vertrouwen dat u over de meest actuele inzichten en vaardigheden beschikt om de dynamiek binnen de overheid het hoofd te kunnen bieden. 

Lees meer

Thema's: nieuws

Zo wordt u een ondernemende ambtenaar

Stelt u zich eens voor dat u uw omgeving zodanig kunt inrichten dat cultuur, wetgeving, regels en politiek u niet beperken, maar juist helpen nieuwe gedragingen aan te leren. En dat u vanuit persoonlijk ondernemerschap uw rol zowel ondersteunend, presterend, sensitief als flexibel kunt vervullen. Dat u kansen creëert én pakt.

Lees meer

Thema's: nieuws

Leer creatief denken en doen

Creatief denken, dat is toch iets voor mensen met een kunstzinnig beroep? Wat heb je er als ambtenaar aan? “Heel veel juist”, zegt Anouk Penso, die de training Creatief Denken en Doen verzorgt voor Bestuursacademie Nederland. Volgens haar heeft creativiteit vooral te maken met ‘op een andere manier naar dingen kijken’. Zo bezien is een training creatief denken nuttig voor iedereen die een nieuwe oplossing zoekt voor een uitdagend probleem.

Lees meer

Thema's: nieuws

Weergave resultaten 1-10 (van 113)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|