De opleider voor het openbaar bestuur

Voordelen voor u op een rij

  • Hét kenniscentrum openbaar bestuur
  • Compleet pakket opleidingen
  • Van, door en voor de overheid
  • Jaren ervaring in het openbaar bestuur
  • Erkende diploma's
  • Directe toepasbaarheid in uw praktijk

Actueel

Opleiding tot Wmo-consulent volgen?

Overweegt u een opleiding tot Wmo-consulent te volgen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Het UWV heeft het beroep van Wmo-consulent namelijk aangewezen als kansberoep. Dit is een beroep waarin de werkgelegenheid de komende tijd sterk zal stijgen. Als u een opleiding volgt richting een van de kansberoepen, heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op een Scholingsvoucher waarmee u tijdelijk een subsidie van maximaal € 2.500,- ontvangt van het UWV. Zo is uw opleiding niet alleen veel voordeliger, maar heeft u ook nog eens een uitstekend perspectief op een baan.


Neem de regie over uw loopbaanontwikkeling, mobiliteit en vakmanschap

Door decentralisaties en de verschuiving van verantwoordelijkheden tussen overheid, burgers en bedrijven is uw rol als ambtenaar sterk aan verandering onderhevig. Om deze dynamiek het hoofd te kunnen bieden, is het nodig dat u zelf de regie neemt over uw loopbaanontwikkeling, mobiliteit en vakmanschap. Lees meer over hoe u dat doet.


Veelgemaakte fouten op het stembureau

In de VS is een hertelling aangevraagd in enkele staten, omdat er mogelijk gesjoemeld is met de stemcomputers. Maar ook in Nederland gaat het regelmatig fout op het stembureau.


Bekijk alle artikelen
Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.