De opleider voor het openbaar bestuur

Voordelen voor u op een rij

  • Hét kenniscentrum openbaar bestuur
  • Compleet pakket opleidingen
  • Van, door en voor de overheid
  • Jaren ervaring in het openbaar bestuur
  • Erkende diploma's
  • Directe toepasbaarheid in uw praktijk

Actueel

Een Goed Gesprek in 2016: aandacht, lef en inzicht

In januari en februari worden bij veel gemeentes weer planningsgesprekken gevoerd, ook wel Het Goede Gesprek genoemd. Veel mensen hebben een hekel aan dergelijke gesprekken en grijpen terug naar een routinegesprek. Hoe zorgt u er nu voor dat het weer een goed gesprek wordt? 


Denkt u mee?

Gemeentes roepen hun burgers regelmatig om op mee te denken over allerlei kwesties, zonder erbij stil te staan dat dit bij burgers de verwachting wekt dat de gemeente zich inhoudelijk bindt aan hun inbreng. Als de gemeente wil dat de burger meedenkt, moet zij bereid zijn de uitkomst daarvan serieus te nemen. Aldus Ida Bloemendal, filosofe en adviseur-onderzoeker voor het sociaal domein.


Wat vindt u van Bestuursacademie Nederland? We horen graag uw mening!

Bestuursacademie Nederland is al meer dan 50 jaar actief als opleider van het openbaar bestuur en dit willen we ook graag blijven. Uw mening is voor ons daarom van groot belang. We nodigen u dan ook graag uit om in een kleine groep met ons in gesprek te gaan over opleiden in het algemeen en Bestuursacademie Nederland in het bijzonder. Uw inbreng gebruiken we om onze dienstverlening zo goed mogelijk op u af te stemmen. We hopen u te mogen verwelkomen bij een van de gesprekken. 


Bekijk alle artikelen

Advies op maat

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08:30 uur en 17:00 uur

035 - 7 604 850

Bel mij

Studiegids

Dit overzicht helpt
u een passende
keuze maken.

Vraag gratis aan