De opleider voor het openbaar bestuur

Voordelen voor u op een rij

  • Hét kenniscentrum openbaar bestuur
  • Compleet pakket opleidingen
  • Van, door en voor de overheid
  • Jaren ervaring in het openbaar bestuur
  • Erkende diploma's
  • Directe toepasbaarheid in uw praktijk

Actueel

Ervaren docenten gezocht!

Bestuursacademie Nederland bouwt samen met klanten en partners aan de verdere professionalisering van overheidsorganisaties. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind. 


Op naar het digitale gemeentehuis

Bij een geschil niet op het gemeentehuis, maar bij mensen thuis of in de kroeg in gesprek. Spreekuren waarin je een vergunning met de aanvrager bespreekt, zodat er nooit meer onvolledig ingevulde formulieren binnenkomen en daarmee tegelijkertijd werken aan beeldvorming over stugge ‘vinkende’ ambtenaren. Geen visies of strategische beleidsplannen maken, maar gewoon op pad gaan en oppakken wat je tegenkomt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet voor de medewerkers van Noaberkracht. Nederlandse Zaken sprak met Rémon Workel, veranderadviseur bij Noaberkracht, over Expeditie Noaberkracht en zijn visie op de overheid in 2025.


Van overheid naar ‘tussenheid’: het doorbreken van vastgeroeste patronen

Het lijkt erop dat hoe meer controle er is en hoe meer protocollen er zijn, hoe minder ver we komen. Veranderkundige Dirk-Jan de Bruijn ging tijdens het inspiratiediner ‘Doorbreken van vastgeroeste patronen’ van Bestuursacademie Nederland op 10 maart in op de kern van het mislukken van organisatieveranderingen en discussieerde met leidinggevenden en adviseurs van de overheid over wat ‘succesvolle verandering’ met zich meebrengt. 


Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur

035 - 7 604 850
 

Bel mij

Studiegids

Dit overzicht helpt
u een passende
keuze maken.

Vraag gratis aan