De opleider voor het openbaar bestuur

Voordelen voor u op een rij

  • Hét kenniscentrum openbaar bestuur
  • Compleet pakket opleidingen
  • Van, door en voor de overheid
  • Jaren ervaring in het openbaar bestuur
  • Erkende diploma's
  • Directe toepasbaarheid in uw praktijk

Actueel

Schrijf u voor 1 juli in en maak kans op een opleidingstegoed van € 500,-

De continue veranderingen en vernieuwingen binnen de overheid vragen een flinke dosis flexibiliteit van u. Bestuursacademie Nederland houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op die manier kunt u er steeds op vertrouwen dat u over de meest actuele inzichten en vaardigheden beschikt om de dynamiek binnen de overheid het hoofd te kunnen bieden. 


Leer creatief denken en doen

Creatief denken, dat is toch iets voor mensen met een kunstzinnig beroep? Wat heb je er als ambtenaar aan? “Heel veel juist”, zegt Anouk Penso, die de training Creatief Denken en Doen verzorgt voor Bestuursacademie Nederland. Volgens haar heeft creativiteit vooral te maken met ‘op een andere manier naar dingen kijken’. Zo bezien is een training creatief denken nuttig voor iedereen die een nieuwe oplossing zoekt voor een uitdagend probleem.


Zo wordt u een ondernemende ambtenaar

Stelt u zich eens voor dat u uw omgeving zodanig kunt inrichten dat cultuur, wetgeving, regels en politiek u niet beperken, maar juist helpen nieuwe gedragingen aan te leren. En dat u vanuit persoonlijk ondernemerschap uw rol zowel ondersteunend, presterend, sensitief als flexibel kunt vervullen. Dat u kansen creëert én pakt.


Bekijk alle artikelen

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur

035 - 7 604 850
 

Bel mij

Studiegids

Deze gids helpt
u een passende
keuze maken.

Vraag gratis aan